Nieuwe voorzitter

Het Oratoriumkoor Zuid West Nederland heeft sinds 20 april 2016 een nieuwe voorzitter. Wim de Wit heeft na ruim negen jaar het voorzitterschap overgedragen aan Roel van Dijk. Roel is al lang lid van het koor en heeft zich de afgelopen jaren ingezet als penningmeester en voorzitter van de koorreiscommissie. Binnen het bestuur zullen de functies van penningmeester en secretaris opnieuw verdeeld worden. Op onze contact pagina zullen de nieuwe namen vermeld worden zodra deze bekend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>