Uitvoering Weihnachtsoratorium 14 december 2016 te Middelharnis

Woensdagavond 14 december 2016 voert het Oratoriumkoor Zuid West Nederland o.l.v. Bas van Affiche-wdw-A3-versie-05.02Houte Cantate 1, 3 en 6 van het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach uit in de Hervormde Kerk te Middelharnis, Ring 15 3241 CE Middelharnis. Het concert begint om 20:00 uur. De kerk zal open zijn vanaf 19:00 uur.

Meewerkende solisten zijn Mariët Kaasschieter, sopraan, Marie-Anne Jacobs, mezzo-sopraan, Daniël van Kessel, tenor en Hans de Vries, bas/bariton.

Het koor en de solisten worden begeleid door het orkest van de Holland Orkest Combinatie en Hans Houtman op zijn kistorgel.

Kaarten ad € 15,00 (scholieren € 7,50) zijn verkrijgbaar via de website (pagina Concerten), aan de kerk voorafgaand aan het concert indien nog beschikbaar en telefonisch via telefoonnummer 0187-485424

2 thoughts on “Uitvoering Weihnachtsoratorium 14 december 2016 te Middelharnis

    • De aanvangstijd van het concert zullen we in het bericht opnemen. Voor nadere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat van het koor.

      Vriendelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>