Nederlandse première van Zelenka’s Lauda Jerusalem door Laudate en Arte Vocale

Zaterdag 11 juni treden de koren Laudate (Hardinxveld-Giessendam) en Arte Vocale (Middelharnis) samen op met medewerking van het Barok Consort Musica Aeterna
Tijdens dit concert zullen de componisten Händel en Zelenka centraal staan. Van de laatste gaan zij o.a. Lauda Jerusalem uitvoeren, na hiervoor – na enig onderhandelen met de internationale sopraan Hana Blaziková – de rechten te hebben verworven. Het wordt de eerste keer, dat dit werk in Nederland wordt uitgevoerd.

Het concert wordt gegeven in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Aanvang is 20.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de koorleden, via de website (www.covlaudate.nl) of aan de zaal.
Tijdens de pauze krijgt u een drankje aangeboden.

We hopen u te zien op 11 juni!

Concert 30 oktober 2021

Op 30 oktober 2021 geeft Arte Vocale haar eerste concert na een periode van herhaalde lockdown. We voeren werken uit van de componisten Mozart, Mendelssohn, Schubert en Fauré. Een gevarieerd programma. U bent van harte welkom in de Grote- of St Michaëlskerk te Middelharnis.

Buxtehude en Kuhnau 14 maart 2020

Aantekening 2020-01-25 115629Zaterdag 14 maart 2020 geven wij een concert in de dorpskerk van Dirksland met werken van Buxtehude en Kuhnau. Medewerking wordt verleend door het Barok Consort Musica Aeterna,  Paulien van der Werff, sopraan, Daan van der Schaft, alt, Eric Jansen, tenor, Janko Fraanje, bas.

Entreekaarten € 17,50 bij reservering via Tel. 0621913954 of via de website; € 20,00 bij verkoop aan de kerk voorafgaand aan het concert.

Reserveer hier uw kaarten

Bestuur

Op de ledenvergadering van 8 mei 2019 zijn er nieuwe bestuursleden aangetreden. Afscheid is genomen van Roel van Dijk en Wout Horselenberg die beide al vele jaren actief waren in het koorbestuur. Onze nieuwe voorzitter is Esther Kranendonk die tot die datum secretaris was. Akkie Krouwel heeft het secretariaat van haar overgenomen en Emmy Heemskerk is de nieuwe penningmeester. Algemeen bestuurslid zijn: Annie van Driel, Leny Broers, Hannie van der Valk en Johan van der Valk

Concert St. Mark Passion van Charles Wood

Op 9 maart 2019 in Middelharnis en op 16 maart 2019 in Hellevoetsluis voert Oratoriumkoor Arte Vocale o.l.v. Hans Houtman de Saint Mark Passion van Charles Wood uit. Op het programma staat tevens het Passionsgesang van Joseph Rheinberger. De orgelbegeleiding wordt verzorgd door Paul Kieviet. Diverse solisten werken mee aan de uitvoeriAantekening 2019-09-21 121833ng. Kijk voor meer informatie op de concertpagina van het koor.

Geen dag zonder Bach

Op 26 mei 2018 geeft het koor een concert met de titel “Geen dag zonder Bach” in de  Doopsgezinde kerk, Dorpstienden 3, te Ouddorp, aanvang 20.15 uur, Dirigent Niels Kuijers, continuo speler Hans Houtman, sopraan Linde Schinkel.

Zet de datum vast in uw agenda! Meer informatie vindt u op onze pagina Concerten.IMG_0224